Agneta sjödin instagram

Agneta Sjödin (@agnetasjodin) • Instagram photos and videos

167k Followers, 609 Following, 1280 Posts – See Instagram photos and videos from Agneta Sjödin (@agnetasjodin)

Agneta Sjödin (@agnetasjodin) • Instagram photos and videos

Programledare, poddare och författare till 12 böcker.

Agneta Sjödin (@agnetasjodin) • Instagram photos and videos

167k Followers, 609 Following, 1279 Posts – See Instagram photos and videos …

Agneta Sjödin on Instagram: “Att få känna sig frisk och stark är …

11.9k Likes, 427 Comments – Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on Instagram: “Att få känna sig frisk och stark är en fantastisk känsla.

Agneta Sjödin on Instagram: “Plötsligt händer det. Jag väjde …

Agneta Sjödin on Instagram: “Plötsligt händer det. Jag väjde för en lastbil som stod och lastade ur vid Grönalund och innan jag hann tänka satt jag fast i spårvagnsspåret! Landade med en smäll på höger höft och armbåge under lastbilen. “Hjälp! Någon måste hjälpa mig!” Skriker jag chockad och förtvivlad med tusen tankar som far genom huvudet! Cykelloppet, kvällens sändningar av Vardagspuls osv. Ligger nu på akuten och ska röntga höger höft och armbåge. Mest orolig för höften eftersom jag inte kan stå på benet och minsta vridning får mig att gråta av smärta. Men nu har jag fått smärtstillande som ni ser 😊 och värdens gulligaste @ninamarthans från #vardagspuls håller min hand. Kram på er och cykla försiktigt 😊🙏❤️ #c2c4autism”

2010 Likes, 768 Comments – Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on Instagram: “Plötsligt händer det. Jag väjde för en lastbil som stod och lastade ur vid Grönalund …

2,010 Likes, 768 Comments – Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on Instagram: “Plötsligt händer det. Jag väjde för en lastbil som stod och lastade ur vid Grönalund och innan jag hann tänka satt jag fast i spårvagnsspåret! Landade med en smäll på höger höft och armbåge under lastbilen. “Hjälp! Någon måste hjälpa mig!” Skriker jag chockad och förtvivlad med tusen tankar som far genom huvudet! Cykelloppet, kvällens sändningar av Vardagspuls osv. Ligger nu på akuten och ska röntga höger höft och armbåge. Mest orolig för höften eftersom jag inte kan stå på benet och minsta vridning får mig att gråta av smärta. Men nu har jag fått smärtstillande som ni ser 😊 och värdens gulligaste @ninamarthans från #vardagspuls håller min hand. Kram på er och cykla försiktigt 😊🙏❤️ #c2c4autism”

Agneta Sjödin på Instagram: “Vi tog avsked av Börje idag …

16,1 tusen gilla-markeringar, 389 kommentarer – Agneta Sjödin (@agnetasjodin) på Instagram: “Vi tog avsked av Börje idag . Stillsamt och vackert med släkt …

Agneta Sjödin on Instagram: “Min älskade Maja fyller 23 år …

21.7k Likes, 436 Comments – Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on Instagram: “Min älskade Maja fyller 23 år idag! ❤️ På den här bilden är hon runt 1,5 år …

Agneta Sjödin on Instagram: “#zlatan och jag ❤️”

Agneta Sjödin on Instagram: “#zlatan och jag 😊❤️”

3645 Likes, 49 Comments – Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on Instagram: “#zlatan och jag ❤️”

3,645 Likes, 49 Comments – Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on Instagram: “#zlatan och jag 😊❤️”

Agneta Sjödin on Instagram

5943 Likes, 146 Comments – Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on Instagram: “Godmorgon ☀️☕️ Sista rycket i Göteborg – Kaffe, ut på morgonpromenad med dottern …

Agneta Sjödin on Instagram: “Nu står jag här med röda byxor …

10.5k Likes, 241 Comments – Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on Instagram: “Nu står jag här med röda byxor på som man bör enligt tradition efter att seglat …

Keywords: agneta sjödin instagram