Jonas colting instagram

Jonas Colting (@jonascolting) • Instagram photos and videos

Endurance aficionado. Ultraman World Champion. ÖTILLÖ winner. Writer. Speaker. Instigator. Swam around Gotland in 2017. · 5,955 posts · 35.3K followers · 329 …

Jonas Colting (@jonascolting) • Instagram photos and videos

Endurance aficionado. Ultraman World Champion. ÖTILLÖ winner. Writer. Speaker.

Igår kom Colting Coaching News #4! Med tips, krönika och det …

154 Likes, 9 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “Igår kom Colting Coaching News #4! Med tips, krönika och det här härliga receptet!

Jonas Colting on Instagram: “Min fantastiska familj …

Jonas Colting on Instagram: “Min fantastiska familj ❤️❤️❤️❤️”

1593 Likes, 8 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “Min fantastiska familj ❤️❤️❤️❤️”

1,593 Likes, 8 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “Min fantastiska familj ❤️❤️❤️❤️”

Jonas Colting on Instagram: “I samarbete med Cellexir. Jag …

Jonas Colting on Instagram: “I samarbete med Cellexir.Jag har använt @cellexir sedan början av förra året och kan säga att THIS IS THE REAL DEAL!Cellexir stimulerar cellernas funktion och jag upplever att tillsammans med regelbunden korttidsfasta så är det helt optimalt för att ”städa” cellerna från avfall och bromsa åldrandet så mycket det går.Sedan jag började med Cellexir har jag inte haft en enda förkylningsdag och känt mig stark och fit, nybliven pappa and all:)✅PQQ ökar mitokondriernas antal och skapar mer energi.✅Co Q10 och Acetyl L Carnitin gör mitokondrier och cellfunktioner mer effektiva och ökar kognitiva förmågor samt ”städar cellerna”.✅Ekologisk Curcumin skyddar cellerna och kroppen mot inflammationer.✅Trans-Resveratrol optimerar och slår på anti aging-gener och stimulerar våra celler att bli mer vitala.✅Bioperine (svartpeppar) ökar bioupptaget på de andra ingredienserna och helheten blir att Cellexir skapare en synergistisk mix för mer energi, bättre kognitiva förmågor och snabbare återhämtning.🙌👍Testa Cellexir JUST NU till det förmånliga priset av 295 kr (ordinarie 439 kr), använd kod: JCwww.cellexir.se#cellexir #coltinghealth”

172 Likes, 17 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “I samarbete med Cellexir. Jag har använt @cellexir sedan början av förra året och kan …

172 Likes, 17 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “I samarbete med Cellexir.Jag har använt @cellexir sedan början av förra året och kan säga att THIS IS THE REAL DEAL!Cellexir stimulerar cellernas funktion och jag upplever att tillsammans med regelbunden korttidsfasta så är det helt optimalt för att ”städa” cellerna från avfall och bromsa åldrandet så mycket det går.Sedan jag började med Cellexir har jag inte haft en enda förkylningsdag och känt mig stark och fit, nybliven pappa and all:)✅PQQ ökar mitokondriernas antal och skapar mer energi.✅Co Q10 och Acetyl L Carnitin gör mitokondrier och cellfunktioner mer effektiva och ökar kognitiva förmågor samt ”städar cellerna”.✅Ekologisk Curcumin skyddar cellerna och kroppen mot inflammationer.✅Trans-Resveratrol optimerar och slår på anti aging-gener och stimulerar våra celler att bli mer vitala.✅Bioperine (svartpeppar) ökar bioupptaget på de andra ingredienserna och helheten blir att Cellexir skapare en synergistisk mix för mer energi, bättre kognitiva förmågor och snabbare återhämtning.🙌👍Testa Cellexir JUST NU till det förmånliga priset av 295 kr (ordinarie 439 kr), använd kod: JCwww.cellexir.se#cellexir #coltinghealth”

Jonas Colting on Instagram: “Att träna hårt, äta bra och gå ned …

2377 Likes, 184 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “Att träna hårt, äta bra och gå ned i vikt gör man inte ostraffat i Sverige längre!

Kanelbullens Dag? – Jonas Colting on Instagram

1833 Likes, 85 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “Kanelbullens Dag? Behöver vi verkligen en Kanelbullens Dag?

Jonas Colting on Instagram: “Jag vet att det här inlägget är …

Jonas Colting on Instagram: “Jag vet att det här inlägget är både barnsligt, meningslöst och ganska löjligt. Men jag är SJUKT bitter över vårt svenska sommarväder i allmänhet och Gotlands väder i synnerhet!Jag har hört människor i åratal lägga ut texten (media också) om hur den RIKTIGA sommaren SÅKLART finns på Gotland! Medan resten av landet i regel vattenpölstrampar i sju plusgrader och ångestdämpade på en blandning av psykofarmaka, lösgodis, lådvin och Allsång på Skansen så strålar ALLTID solen från en klarblå himmel över raukar och fårhagar på Gotland. Det är ju sen gammalt, sommaren finns på Östkusten.Som västkustare så har man ju fått höra det här i ur och skur och man har ju sannerligen inte haft så mycket på fötterna (mer än blöta strumpor) för hos oss regnar det ju tammefan hela tiden. Man har ju gnisslat sina regntummade tänder över allt det här GOTLANDSVÄDERSKRYTET! Men man har ju fattat att de haft rätt ändå…Så sent som på flyget över pratade jag med någon som minsann spenderat sina senaste års semestrar på ön med BLOTT tre regndagar sammanlagt över ett tiotal veckor.Mmmm, tänkte jag. MMMMMM! Nu åker jag till Gotland! För att simma! Och om det är NÅGOT jag åtminstone kan räkna med, så är det vädret!Jag har försökt upprätthålla illusionen över hela midsommarhelgen. Men det går inte mer. Jag har täckjacka på mig! FUCKING TÄCKJACKA! Det blåser 18 meter i sekunden. Man får ducka för flygande får och varpor gone renegade. Men värst är det i vattnet. Vattnet. Östersjön. Med de vidsträckta stränderna där alla från Ingmar Bergmans ångestdemoner till Hoburgsgubben badat längs och i. Den svenska motsvarigheten till Mallorca! Men vet ni vilken temperatur vattnet håller nu? KOLLA KARTAN från SMHI! 6-8 grader där jag ska simma nu! Man kan snacka skit om västkusten men det har aldrig varit 6-8 grader i havet på sommaren.18 meter/sekund innebär att vi inte kan gå ut med båten. Och jag simmar inte länge i vatten som är 6-8 grader. Nästa år ska jag simma runt Tjörn, Tjolöholm eller Trinidad. Bara det inte ligger i Östersjön, denna Potemkinkuliss av sommarlöften!Jag vet att det här var BITTERT SOM FAAAN men det känns åtminstone bättre för mig nu.#justnusimmarintecoltingruntgotland”

1129 Likes, 95 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “Jag vet att det här inlägget är både barnsligt, meningslöst och ganska löjligt.

1,129 Likes, 95 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “Jag vet att det här inlägget är både barnsligt, meningslöst och ganska löjligt. Men jag är SJUKT bitter över vårt svenska sommarväder i allmänhet och Gotlands väder i synnerhet!Jag har hört människor i åratal lägga ut texten (media också) om hur den RIKTIGA sommaren SÅKLART finns på Gotland! Medan resten av landet i regel vattenpölstrampar i sju plusgrader och ångestdämpade på en blandning av psykofarmaka, lösgodis, lådvin och Allsång på Skansen så strålar ALLTID solen från en klarblå himmel över raukar och fårhagar på Gotland. Det är ju sen gammalt, sommaren finns på Östkusten.Som västkustare så har man ju fått höra det här i ur och skur och man har ju sannerligen inte haft så mycket på fötterna (mer än blöta strumpor) för hos oss regnar det ju tammefan hela tiden. Man har ju gnisslat sina regntummade tänder över allt det här GOTLANDSVÄDERSKRYTET! Men man har ju fattat att de haft rätt ändå…Så sent som på flyget över pratade jag med någon som minsann spenderat sina senaste års semestrar på ön med BLOTT tre regndagar sammanlagt över ett tiotal veckor.Mmmm, tänkte jag. MMMMMM! Nu åker jag till Gotland! För att simma! Och om det är NÅGOT jag åtminstone kan räkna med, så är det vädret!Jag har försökt upprätthålla illusionen över hela midsommarhelgen. Men det går inte mer. Jag har täckjacka på mig! FUCKING TÄCKJACKA! Det blåser 18 meter i sekunden. Man får ducka för flygande får och varpor gone renegade. Men värst är det i vattnet. Vattnet. Östersjön. Med de vidsträckta stränderna där alla från Ingmar Bergmans ångestdemoner till Hoburgsgubben badat längs och i. Den svenska motsvarigheten till Mallorca! Men vet ni vilken temperatur vattnet håller nu? KOLLA KARTAN från SMHI! 6-8 grader där jag ska simma nu! Man kan snacka skit om västkusten men det har aldrig varit 6-8 grader i havet på sommaren.18 meter/sekund innebär att vi inte kan gå ut med båten. Och jag simmar inte länge i vatten som är 6-8 grader. Nästa år ska jag simma runt Tjörn, Tjolöholm eller Trinidad. Bara det inte ligger i Östersjön, denna Potemkinkuliss av sommarlöften!Jag vet att det här var BITTERT SOM FAAAN men det känns åtminstone bättre för mig nu.#justnusimmarintecoltingruntgotland”

Jonas Colting on Instagram: “Träningsläger? Om det här är …

817 Likes, 125 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “Träningsläger? Om det här är träningsläger så får man ett hum om hur lite träning det …

Jonas Colting on Instagram: “Hänger med #rufusbarnet idag …

1063 Likes, 12 Comments – Jonas Colting (@jonascolting) on Instagram: “Hänger med #rufusbarnet idag när mamma @myraochmolly får lite välförtjänt egentid.

Keywords: jonas colting instagram