Victoria skoglund instagram

Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) • Instagram photos and …

244k Followers, 1000 Following, 3358 Posts – See Instagram photos and videos from Victoria Skoglund (@victoriaskoglund)

Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) • Instagram photos and …

TV personality on @tv4 Gardener & Founder/ Owner of @zetasgarden och Sveriges …

Victoria Skoglund on Instagram: “Före och efterbilder! Alltid …

9196 Likes, 132 Comments – Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) on Instagram: “Före och efterbilder! Alltid lika roligt. Första bilden 2020 Andra bilden …

Victoria Skoglund on Instagram: “Jag som alltid sagt att jag är …

13.2k Likes, 193 Comments – Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) on Instagram: “Jag som alltid sagt att jag är en hundmänniska.. ☺️”

Idag är det 9 år sedan jag träffade poolsvetsarn. Han har …

21.8k Likes, 470 Comments – Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) on Instagram: “Idag är det 9 år sedan jag träffade poolsvetsarn.

Victoria Skoglund on Instagram: “Jag skulle egentligen inte bli …

Victoria Skoglund on Instagram: “Jag skulle egentligen inte bli trädgårdsmästare. Min dröm och mål var att bli barnmorska. Lugn och trygg skulle jag hjälpa små röda knyten till liv. Trösta, skratta och leda mammorna till deras snart nyfödda barn. En förmedlande länk till nytt liv. Nu blev det inte så.. jag blev undersköterska och är en outbildad trädgårdsmästare som fått gått i de äldres skola på Zetas. Men jag är fortfarande oerhört faschinerad av födelse, liv och död. När allt börjar och hur allt slutar. Tror på jordens kraft och vad den gör med oss människor. Har också ett stort behov av omhändertagande. Kanske därför trädgårdsmästaryrket omsluter mitt hjärta. Att så ett frö, hjälpa det födas till grodd, stjälk och blad. En slags förlösande känsla när knopp utvecklas till blomma. För att sedan bädda in de nedvissnande växtdelarna i kompostens förmultnande mylla. Liv och död. Guld och silver. Jag ser mig själv som en jordemor när jag vakar över spirande växande plantor. Jag ger näring, hopp och kraft med mina händer. Jag blev inte barnmorska och heller inte någon riktig trädgårdsmästare. Men en äkta övervakare till sticklingar och växtbebisar, det är jag på riktigt💚 Foto: @photographer_magnus_ragnvid #gardener”

12.7k Likes, 499 Comments – Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) on Instagram: “Jag skulle egentligen inte bli trädgårdsmästare.

13K Likes, 499 Comments – Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) on Instagram: “Jag skulle egentligen inte bli trädgårdsmästare. Min dröm och mål var att bli barnmorska. Lugn och trygg skulle jag hjälpa små röda knyten till liv. Trösta, skratta och leda mammorna till deras snart nyfödda barn. En förmedlande länk till nytt liv. Nu blev det inte så.. jag blev undersköterska och är en outbildad trädgårdsmästare som fått gått i de äldres skola på Zetas. Men jag är fortfarande oerhört faschinerad av födelse, liv och död. När allt börjar och hur allt slutar. Tror på jordens kraft och vad den gör med oss människor. Har också ett stort behov av omhändertagande. Kanske därför trädgårdsmästaryrket omsluter mitt hjärta. Att så ett frö, hjälpa det födas till grodd, stjälk och blad. En slags förlösande känsla när knopp utvecklas till blomma. För att sedan bädda in de nedvissnande växtdelarna i kompostens förmultnande mylla. Liv och död. Guld och silver. Jag ser mig själv som en jordemor när jag vakar över spirande växande plantor. Jag ger näring, hopp och kraft med mina händer. Jag blev inte barnmorska och heller inte någon riktig trädgårdsmästare. Men en äkta övervakare till sticklingar och växtbebisar, det är jag på riktigt💚 Foto: @photographer_magnus_ragnvid #gardener”

För två år sedan anlades min privata trädgård från noll. I år …

1293 Likes, 104 Comments – Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) on Instagram: “För två år sedan anlades min privata trädgård från noll.

Victoria Skoglund on Instagram: “Bär ner björkved till bastun …

7643 Likes, 130 Comments – Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) on Instagram: “Bär ner björkved till bastun. Är frusen och lite trött.

Victoria Skoglund on Instagram: “Ikväll har jag suttit i min …

6216 Likes, 76 Comments – Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) on Instagram: “Ikväll har jag suttit i min skuggiga rabatt med kameran.

Hälsar på hos vänner med en köksträdgård som är sååå fin att …

1217 Likes, 52 Comments – Victoria Skoglund (@victoriaskoglund) on Instagram: “Hälsar på hos vänner med en köksträdgård som är sååå fin att det gör ont.

Keywords: victoria skoglund instagram, instagram victoria skoglund