En guide till dildos – olika storlekar, former, färger och material

Det kan bli en härlig och intim resa att ge sig ut på jakt efter de perfekta dildoarna, men visst kan det även vara en aning överväldigande när valmöjligheterna är så många. Vilka produkter är egentligen högkvalitativa och vilka erbjuder de funktionerna som just du är ute efter? Oroa dig inte, för nedan ska vi ta en titt på några av punkterna som är bra att ta hänsyn till när du väljer ut en dildo. Ha dessa punkter i åtanke, så märker du snart att jakten på rätt dildo blir smidig och spännande!

Nybörjare eller erfaren

En av de många positiva aspekterna hos dildos är att du både kan hitta varianter för nybörjare och för mer erfarna användare. Oavsett om du föredrar en stor dildo eller en lite mindre leksak har sexleksaksmarknaden en passande produkt för dig. Om du inte än är helt säker på vilken storlek som intresserar dig kan du även kika på diverse set där du får en liten, medium och stor dildo i ett händigt paket.

Ett skönt material

Du har inte bara oändligt med valmöjligheter när det kommer till storlek, utan också material. Silikon är ett av de vanligaste dildomaterialen, och det är lätt att förstå varför. Den silkeslena känslan mot huden bör under underskattas, så när du är på jakt efter en stor dildo är silikon ett ypperligt material att välja.

Även jelly är populärt då det är fast nog för att hålla formen, men flexibelt nog för skräddarsydda onanisessioner. Sist men inte minst vill vi lyfta fram glasdildoar som också har sina fördelar. Här må vi inte ha ett flexibelt material, men glasdildoar kan antingen kylas ner i kylskåpet eller värmas upp i varmt vatten. Temperaturlekar är sannerligen spännande, så prova på en stor dildo i glas redan idag!

Dildos för handfria lekar

Vill du experimentera med onani där du slipper att använda händerna? Införskaffa dig då en stor dildo med sugpropp i bottnen. Dessa dildoar kan du fästa mot plana ytor såsom golv, väggar eller badkarssidan. På så vis får du chansen att ta del av fräcka handfria upplevelser som aldrig förr. Dildoarna med sugpropp – eller fot i allmänhet – brukar även kunna fästas i en strap on harness för dig som vill testa på pegging med din partner. Möjligheterna är nästan oändliga, så hitta en stor dildo som passar dig!